Cursus

Geef je op voor de introductiecursus door het volgende formulier, vrijblijvend, in te vullen. Dan nemen we contact met jou op om jouw inschrijving te voltooien.

Of heb je door werk en gezin niet veel tijd om te oefenen? Komen anderen voor en vergeet je jezelf? Zou het helpen dat er in de les gelijkgestemden zijn? Dat er iemand is die je in de beoefening ondersteund? Waar je vragen aan kan stellen en die af en toe een grap maakt. Als lesgever zijn we er goed in om jou in je waarde te laten en geduldig af te wachten, zodat jij beoefend vanuit je eigen tempo en vanuit je eigen mogelijkheden. Ondertussen proberen we je te motiveren en te inspireren in een ontspannen, persoonlijke setting.


Opleiding

Om gelijkgestemd te raken over Yoga is het fijn om vooraf kennis met elkaar te maken. Ook als je ergens anders al eens (Raja) Yoga hebt gevolgd of als je veel ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling. Samen kijken we wat het beste is voor jou. Pas dan is inschrijving mogelijk. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan desgewenst via (beeld)bellen (06-14406665) of je komt voor een massage. Dan hebben we het tijdens het masseren over Yoga.

Druk in de online agenda op de gewenste datum en tijd en vul enkele persoonsgegevens in. Geef bij de opmerkingen aan of het kennismakingsgesprek live of via beeldbellen gaat zijn. De bevestiging die je krijgt en de herinnering twee dagen voor het gesprek is enigszins massage gerelateerd, daar we voor de massagepraktijk hetzelfde systeem gebruiken.


Nog vragen?

Neem contact op.