Over ons

Raja Yoga Opleiding

Kim

Raja Yoga is op mijn pad gekomen toen ik al heel wat jaren (vanaf 2000) in de Amsterdamse Yogascene rondliep. Ik was gek op de vorm die ik in Amsterdam beoefende; mooie Indiase beelden, wierook, hippe mensen, creatieve sfeer, mooie zorgvuldig uitgekozen muziek, kaarsen, je kunt je er wellicht een beeld van vormen. Daarna een thee drinken of een latte in de Jordaan. Ik kan er bijna weer naar terug verlangen. Maar ikzelf en mijn leven veranderde en zo ook de Yoga.

Ik kwam dus niet meer in Amsterdam, maar ging erbuiten mijn lessen volgen in een klein gehucht Ilpendam, dat was vanaf het jaar 2007. De leraar was streng, maar vriendelijk en veel oefeningen deden we gezamenlijk. We doken in het diepe als het gaat om meditatie en dan was er een fantastische toef op de yogataart; hier kwam ik voor de bespreking van de oude geschriften. Handleiding in Leven! Hierin kwam ik thuis.

Graag deel ik deze ervaringen die ik opgedaan aan jou.

Veel plezier.

Thijs

Tijdens de eerste les van de Raja Yogaopleiding in 2007 voelde ik het. Dit is het!

Mijn liefde voor het lichaam, mijn interesse in de mens, een natuurlijke hang naar filosofie en een steeds sterker wordende aantrekkingskracht naar spiritualiteit. In deze les kwam alles bij elkaar. Ik voelde me er direct in thuis. Een enorme rust kwam over me heen. Dit na een persoonlijke ontwikkelingstocht van jaren die me via veelvuldig sporten, CIOS, werk als fitnessinstructeur, massage opleidingen, NLP, familieopstellingen, filosofie bijeenkomsten en veel leerzame therapeutische sessies had gebracht.

Dit thuiskomen in mezelf is in de jaren alleen maar sterker geworden. Veel onderdelen van mezelf heb ik mogen realiseren. Van ik en zij, naar wij. Spelen met het leven.

In eerste instantie alleen de Yoga beoefening en sinds juli 2012, waar het hart vol van is stroomt de mond van over, ook het lesgeven in Raja Yoga. Gebruik mij voor jouw ontdekkingstocht.

Namasté

Bekijk ons volledige aanbod en/of neem contact op